Új köntösben a BarcsMédia

BarcsMédia stúdió

A barcsi televízió és rádió megújítása után honlapunk is új köntöst kapott. Járjon bárhol a világban, ezentúl mobileszközéről is megnézheti a Barcsi Krónikát, hallgathatja a Dráva Hullám 102.7 rádiót vagy éppen böngészheti híreinket.

Kedves Olvasó!

A Híd Televízióban új főcímmel Barcsi Krónika néven tekinthetik meg 2015. március 16. óta hétről hétre aktuális műsorainkat, míg az egykori Aqua Rádió 2016. január 18-tól Dráva Hullám 102.7 néven üzemel új műsorstruktúrával, több információt és kellemesebb szórakozást kínálva hallgatóinak.

Elérkezett az ideje annak, hogy mindhárom médiatípus stabilan, áttekinthetően jelenjen meg az érdeklődők számára az interneten is. Megújult honlapunkon minden böngészőből használható rádiólejátszó áll a Dráva Hullám 102.7 hallgatóinak szolgálatában, míg a Híd Televízió műsora és képújságja is a kor követelményeinek megfelelően jelenik meg.

A BarcsMédia híreit ezentúl fotókkal tesszük még színesebbé, ám nem feledkeztünk meg az előző évekről, az akkor végzett munkáról sem, „Múzeum” kategóriánkban a régi honlap tartalmával találkozhat az érdeklődő.

Megújult honlapunk már zsebből is elérhető, okostelefonra, tabletre optimalizált formátumban jelenik meg az olvasóknak, illetve a rádióhallgatóknak, hiszen egyetlen kattintással elérheti, s autóban, buszon vagy vonaton, de akár sétálgatás közben is hallgathatja a Dráva Hullám 102.7 rádiót, nézheti a televízió adását. Telefonjáról azonnal küldhet nekünk e-mail üzenetet, egyetlen gombnyomással hívhatja szerkesztőségünket, de közösségi oldalunk eléréséhez is mindössze egyetlen kattintás szükséges.

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!