Tulipán, sütemény és műsor a Szociális Központ hölgyeinek

Nőnapot ünnepeltek ma a Barcsi Szociális Központban is. A férfiak műsorral, a szakképzősök virággal, az intézmény süteménnyel kedveskedett a hölgyeknek.
 

László Mariann, az intézmény vezetője számolt be szerkesztőségünknek az eseményről, mely igazi meglepetés volt a női gondozottak számára. A férfi lakók, és a klubos férfiak közül nyolc személy műsorral készült a gyengébb nem számára. Énekeltek, verset mondtak, majd a 30-35 perces műsor után még egy kis táncoltatásra is lehetőség nyílt.
Tárgyi ajándék is érkezett, mégpedig a KSZC Barcsi Szakképző Iskolájának jóvoltából. A diákok, általuk készített, textil tulipánokat adtak át a közel 60 hölgy lakónak, azoknak akik részt vettek a programon. Azok, akik nem tudtak felmenni rá az ebédlőbe, otthonaikban vehették kézbe a kis figyelmességet, és az ebéd mellé megkapták az intézmény nőnapi ajándékát is, ami egy sütemény volt.
A farsangi mulatság után, ez az alkalom újabb színfoltot vitt az idősek életébe, ahol a szürke hétköznapokat legközelebb a húsvéti ünnepkör eseményei teszik izgalmasabbá, mozgalmasabbá, élménydússá.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!