Továbbra is üzemel a csokonyavisontai fürdő

Minden híreszteléssel ellentétben, üzemel a fürdő Csokonyavisontán. Üzemelt az ünnepek alatt is, és üzemelni is fog a tervek szerint a későbbiekben is, tudtuk meg a település polgármesterétől.
 

Miközben rendre felröppennek a hírek a fürdőbezárásról, ott továbbra is vendégek pihennek, gyógyulnak a termálvízben és német szavak vegyülnek a magyarokkal. Harasztia Attila, a település polgármestere megkeresésünkre elmondta, az állandó vendégkör továbbra is látogatja a fürdőt, a kempingben lakók és az üdülőtelepen élők is, valamint vidékről is rendre érkeznek belépőjegyet vásárlók.  Persze messze elmarad ez a forgalom még a szezonban szokásostól, vagy a covid járvány előttitől, és az is igaz, hogy az elmúlt hetek sajtómegjelenései sem kedveznek a látogatottságnak.
A téma kapcsán a fürdőt üzemeltető cégtől ma kapunk részletes tájékoztatást. Mint arról korábban mi is írtunk, a fürdő üzemeltetői a közösségi portálon jelezték, az „ellenünk irányuló támadásokból” eredő jogi intézkedések ellehetetlenítik a további zavartalan működtetést és ezért, 2022. április 13. napjától határozatlan ideig bezárja kapuit a fürdő. Ám még aznap, Csokonyavisonta Község Önkormányzatának Képviselő Testülete rendkívüli ülésen hozott döntéssel vállalta a Fürdő zavartalan működtetését, így a létesítmény azóta a megszokott rend szerint üzemel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!