Továbbra is lehet vinni szemetet a hulladékudvarba

Az őszi Lim-Lom napoknak már vége, amikor házhoz jönnek a feleslegessé vált holmikért, de továbbra is lehetőség nyílik hulladéklerakásra, csak azt már a hulladékudvarba kell vinni. Ugyanis az udvar üzemel, sőt már minden nap elérhető.

Továbbra is használhatják a Barcs határában fekvő hulladékudvart azok, akiknek olyan kidobásra szánt szemetük van, amelyet kommunális gyűjtőbe elhelyezni tilos. Többek között zöld hulladékot, építési törmeléket, festék maradékot, elhasznált növényi olajat, fáradt olajat, akkumulátort, elektronikai hulladékot, fémet, műanyagot, papírt, üveget is leadhat a lakosság ingyenesen. Azt, hogy miből mennyit, és a megjelölt mennyiségen túl milyen átvételi áron lehet leadni, arról részletesen a Dél-Kom Nonprofit Kft. oldalán olvashatnak az érdeklődök. A barcsi hulladékudvar hétfőtől szerdáig 12 és 20 óra között, csütörtöktől szombatig 8 és 16 óra között tart nyitva.
A lerakó elérhetőségére, és használatára a közelmúltban Barcs város polgármestere is felhívta facebook oldalán mindenki figyelmét, miután a város gyűjtőszigetei megteltek oda nem illő, és sok esetben veszélyes hulladékkal. Koós Csaba megfogalmazta, hogy a lakossági hulladékudvarba, lomtalanításkor ki nem helyezhető szemetet lehet vinni és az ott leadható. Egyben azt kérte, hogy a lakosság figyeljen oda közterekre és ne szemeteljék tele lakókörnyezetüket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!