Tíz országba szállít munkagépeket az Avermann-Horváth Kft.

Nőtt a termelékenység az Avermann-Horváth Kft.-nél, 2-300 géppel többet gyártanak évente. A cél a termelékenység növekedéssel párhuzamosan a bérek további emelése.
 

112 fő dolgozik jelen pillanatban a barcsi gépipari vállalkozásnál, tudtuk meg a cégvezetőtől. Horváth Péter elmondta, ez optimális létszám, átlátható, hatékony, és ennek a stabil csapatnak köszönhető, hogy sikerült a teljes átállás. Korábban a konténergyártás volt a fő profil, erről leálltak, idén már egy sem készült, tiszta gépgyártásra álltak át.     
A hulladékgazdálkodási- és újrahasznosítási ipar gépeinek, berendezéseinek gyártása, forgalmazása során a legjobb pénzügyi mutatókkal rendelkező pici partnereknek való megfelelés volta cél, és egy, a legmagasabb elvárásokat is kielégítő termék létrehozása. A stratégia bejött. A 20 köbméteres préskonténer új a piacon, 8000 darabot értékesítenek belőle Európában, ebből 700 darabot itt gyártanak Barcson. Jelen pillanatba tíz országba szállítanak, többek között biztos partnereik vannak Svájcban, Németországban, Ausztriában, Horvátországban, Szerbiában, de a magyar értékesítés a termelés 38%-át teszi ki.
Ezeken kívül gyártanak még az Avermann-Horváth Kft-nél bálázó gépeket haszonanyagok bálázására, a legkisebb 4 tonnás préselési erővel bír, a legnagyobb pedig 170 tonnás, óránként 35-40 tonnás teljesítménnyel, és készülnek válogatóművek és átrakó állomások is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!