Tisztújítás a turisztikai egyesületnél

Lemondott az elnökség két tagja, így tisztújító közgyűlést tartott a barcsi turisztikai egyesület. Az új elnök Krisztián Dániel lett, az alelnökök Rapkai Gábor és Fehér László.

Értesüléseink szerint még decemberben nyújtotta be lemondását az elnöki posztról Madarász Zsuzsanna, ezért kellett előrehozott közgyűlést tartani. 2024. január 23-i találkozón az egyik alelnök, Major Csabáné is jelezte, hogy kilép a vezetőségből, így az elsődleges feladat a Barcsi Turisztikai, Gasztronómiai és Kulturális Egyesület új vezetőségének megválasztása volt. A jelenlévők a volt alelnököt, Krisztián Dánielt bízták meg a vezetői teendőkkel, akinek munkáját alelnökként Rapkai Gábor és Fehér László (F.Lackó) segíti majd. Ezt követően a tagok egyeztettek a további terveikről is. Krisztián Ferenc, egyesületi tag szerkesztőségünknek elmondta, hogy továbbra is készek városi megbízások teljesítésére és megpróbálnak pályázni, hogy biztosítsák újabb rendezvények lebonyolításának anyagi hátterét. Ezen kívül felveszik a kapcsolatot a helyi többi civil szervezettel is, mert szeretnék szorosabbra fűzni az együttműködéseket. 
A Barcsi Turisztikai, Gasztronómiai és Kulturális Egyesület 2020 elején alakult azzal a céllal, hogy Barcs és térsége kulturális, turisztikai és más jellegű közösségépítő eseményein aktívan részt vegyen és azok megvalósításában lehetőségeinek megfelelően segítséget nyújtson, illetve pályázati forrásokat és egyéb támogatásokat felhasználva saját programokat is megvalósítson. Az Egyesület első tevékenysége a kikötőben felállított lakatfa elkészítése és átadása volt, majd ezt követték olyan rendezvények, mint a Kastélyosdombó és Barcs közötti futással, kerékpározással összekötött családi nap, a piac előtt megvalósuló Aratóünnep, vagy a diákokat köszöntő Suli buli. Legnépszerűbb projekt a korcsolyapálya működtetése volt, de egyértelműen ide sorolhatók a nagy tömegeket megmozgató halfőző rendezvények is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!