Teltházas volt a Drávamenti Halászléfőző Verseny

Hatalmas érdeklődés övezte az idei Drávamenti Halászléfőző Versenyt, egymást váltva több mint 500 fő látogatott ki a Drávai Szabadstrandra és figyelte a csapatok bográcsait.

Az idei évben jóval kevesebb csapat nevezett, nyolc, javarészt baráti társulás mérettette meg magát a versenyen. Ennek oka legfőképp az, hogy jelenlegi járványügyi helyzet miatt, az eddigi évektől eltérően, most nem nevezhettek horvát csapatok és sokáig kérdéses is volt, hogy egyáltalán meg tudják-e szervezni a rendezvényt. A legjobb halászlevet idén a Dráva Vizitúra csapata kapta, második helyen végeztek a Csokonyavisontai Bökős Fiúk, míg a bronzérmet Rudi bácsi és Társai vehették át. Díjazták a legszebb tálalást is, amit a Dél-Somogyi Jobbik nyert el, különdíjat kapott a legegységesebb csapatként a Podravina. A legfiatalabb résztvevő az öt esztendős Rapkai Anna, a legidősebb pedig a 77 esztendős Pandur Józsefné volt.

A nap folyamán színes programokkal várták az érdeklődőket, a kora délutáni órákban népi hagyományőrző táncosok és énekkórusok léptek fel, sztárvendég volt Bereczki Zoltán és Szabó Ádám, és egy igazi főzőshow-val szórakoztatta a közönséget Bede Róbert séf is. Az estét Huszár József zárta egy remek hangulatú koncerttel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!