Tavaszváró Disznóvágást tartottak a helyi vállalkozók

A lehető legideálisabb körülmények között tartották meg a már hagyománnyá vált disznóvágást a Barcs és Térsége Vállalkozók Egyesületének tagjai, a szombat hajnali órákban a -2 fokos hőmérséklet, és a délelőtti napsütéses órák kiváló körülményeket biztosítottak a jó hangulatú rendezvény lebonyolításához.

Rideg Gábor, az egyesület elnöke szerkesztőségünknek elmondta: a program megszervezésével céljuk, hogy az egyesület tagjait még közelebb hozzák egymáshoz, és hogy megmutassák a barcsiaknak, hogy egy-egy ilyen programmal bárki hozzájárulhat saját közösségeinek, társulásainak megerősítéséhez. A körülmények, melyet Barcs és környéke biztosít, legyen szó akár a Dráváról, vagy a megújult közösségi terekről, különböző színvonalas rendezvények megszervezésre adnak lehetőséget, csupán csak élni kell vele. A szombati disznóvágáson készült sült vér és máj, finomabbnál finomabb frissensültek, de az egyesület tagjai felvonultatták pálinkáikat is, melyből mindenki megtalálhatta kedvére valót. A vállalkozói egyesület tagjai már most a következő programjukra készülnek, előadások egész sora és kirándulás szerepel a tavaszi programlistában.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!