Táncos lábú diákjaink régiós versenyeken

Az elmúlt hétvégén rendezték Kaposváron a Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságának területi versenyét, ahol a Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskola barcsi növendékei is remekeltek.

Kovács Dóra, Három kívánság című szóló produkciója arany minősítést kapott, tánctermi táncok, standard és latin amerikai táncok mix kategóriában. Ugyanebben a kategóriában, párban, Pataki Lorával, ezüst minősítést sikerült elérniük. Bár még nincsenek végleges ponthatárok, felkészítőjük, Berkes Sándor szerint, nagy valószínűséggel bekerülnek a lányok a május végi döntőbe.
A Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskola kicsi növendékei közül, a Barcsi Arany János Általános Iskola tanulói is sikeresen szerepeltek a hónap közepén rendezett Nyuszi Kupán Pécsett.
1. helyezettek:

Kocsis Heléna, Soós Lili, Babos Botond, Bedő Balázs, Lakner Zoé

2. helyezettek:

Luczó Norina, Bellai Korina, Soós Lili, Lakner Zoé

3. helyezettek:

Bezbradica Natasa, Schutzmann Lívia Rózsa, Schutzmann Zoltán, Luczó Norina, Bellai Korina, Kocsis Koppány, Markovics Bianka.

Számukra májusban is lesz még egy utánpótlás verseny, a XIII. Pálóczi Kupa tanulmányi tánciskolás táncverseny és egy kapronczais verseny Pécsett. Berkes Sándor úgy fogalmazott, lassan felzárkózik egy új generáció, teljesen a nulláról, két éve táncolnak, de már nagyon ügyesek, nem is volt olyan gyermek az indulók között, aki ne ért volna el helyezést.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!