Táborokban az általános iskolások

Véget ért a tanév, kezdődik a szünidő, vele együtt számos még mindig közös program az iskolások számára. Ilyenek pl. a táborok, melyek között a legtöbb napközis jellegű, de van jó pár, ami un. „ottalvós”.

Mint arról már beszámoltunk, a jövő héten Erzsébet tábor kezdődik 60, Aranyos-tanuló számára. Ebben a két turnusban alsósoknak kínálnak napközbeni hasznos és élménygazdag elfoglaltságot. A felsősök közül 20 fő, majd júliusban megy az Ökumenikus Segélyszervezet kastélyosdombói táborhelyére, egy hetes „ottalvós” programra.
A Deákos-diákok két táborral indítják a vakációt. Az alsósoknak itt is lesz napközis tábor, melyet az iskola pedagógusai szerveznek a nyári olimpia jegyében, sorversenyekkel, gyalogtúrával, strandolással, és lesz filmklub, egészséges ételkészítés és különböző sportágak kipróbálásával. Sőt még olimpiai lángot is készítenek. A felsősök közül 40 fő gyalogtúrára indul. Az idei évben már hatodszor vehet részt a Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola az országos programban, Az erdei vándortábor résztvevői idén  a Zempléni-hegység erdői és a fái között megbúvó sziklákat veszik be. Ezen kívül lesz még egy bringás vándortábor is. Az majd július 22-én indul, cél Pannonhalma, Szigetköz, és erre az útra a Deákos és Aranyos diákok együtt indulnak.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Aktív iskola - Egészséges táplálkozás hete

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!