Szuperszerda után is várnak ránk programok

Jól sikerült az áprilisi szuperszerda, de még vár ránk  ilyen májusban, amikor szinte hetente vehetünk részt színes kísérő programokon, a nyári kínálatban pedig úszóverseny, szinkron bemutató, lézer-show és fürdőfesztivál is szerepel.
 

Szakos Gábor fürdőigazgató rádiónk vendégeként elmondta, nagyon jól sikerült a szuperszerda annak ellenére, hogy vagy pont azért, mert a Dráva Völgye Középiskola is akkor tartotta az iskolai kupa versenyét és akkor érkezett több idős is a fürdőre. Májusban még egy ilyen tematikus nap várja a fürdőzőket, amikor kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat.
A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ vezetője a csütörtöki Melózáróban arról is beszámolt, hogy május 7-én délelőtt a KaposDynamic szinkronúszói tartanak nyílt edzést Barcson, május 16-án aquatlon verseny lesz a fürdő területén, 19-én a Deákos-diákok tartanak itt évzáró úszóversenyt, 20-án  pedig nagy versenyt rendeznek, az idei Pünkösd Kupát. A nap zárásaként éjszakai fürdés lehetőséget biztosítanak, ez lehet az idei nyár első csillagfényes strand éjszakája.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!