Szuper szerdák sikere

Továbbra is kedvenc a fürdőzők körében a barcsi Szuperszerda, amikor a félnapos jeggyel, egész napos strandélmény vár a vendégekre. Mint mi is írtunk róla, a horvát vendégek is sokszor időzítik látogatásuk erre a napra.

Január 25-én volt idén az első Szuperszerda a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központban. Ez is közel 100 fővel növelte a napi átlagforgalmat. A fürdővezető Lipics István megkeresésünkre elmondta a napi 250-300 fős átlagos hétköznapi forgalom ilyenkor négyszáz közelébe ugrik. A héten is már egy tele busz várta a nyitást. Ők horvát vendégek voltak, de a környék településeiről is, ha tudnak, ilyenkor érkeznek a fürdőre. Ez egy kiszámítható növekedés az elmúlt közel 10 év tapasztalata alapján.
Jól alakul a januári forgalom is. Már a január első hetére meghosszabbított ünnepi nyitva tartás is jó ötletnek bizonyult, számolva az intézménybezárások miatt szabadságon lévőkkel és a külföldről hazaérkezőkkel. A határnyitás miatti forgalomélénkülés azonban a várakozásokat is felülmúlta, így valóban mondható, hogy jól sikerült az első hónap.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!