Szívegyesületek Regionális Találkozója Nagyatádon

Nagyatádon találkoztak a régió szívegyesületei és egészségfejlesztő irodái a Szív Világnapja alkalmából. Egészségügyi szűrések, előadások és sport versenyek vártak rájuk.
 

Barcs, Csurgó, Dombóvár és Nagyatád civil szerveződéseinek közel 100 tagja vett részt a szeptember 25-i rendezvényen, ahol többek között előadást tartott Becsikné Mohari Veronika, dietetikus, aki az egészséges táplálkozásra helyezte a hangsúlyt. Beszélt az okostányérról, melynek felében piros, sárga, zöld zöldségek kapnak helyet, a másik félen pedig teljes kiőrlésű gabonafélék, köles és bulgur valamint sajt, fehérhúsok, tojás és különböző fehérjék osztoznak. Lákovics-tamás Alexandra pszichológus pedig a lelki egészségre hívta fel a figyelmet, mely nélkül nem létezhet testi. Ennek karbantartásához szükség van aktív életmódra, mozgással-szórakozással, valamint kellő mennyiségű és minőségű alvásra.
A sport rendezvényeken is jelen voltak a barcsiak. Sőt! Dobogós eredmények is születtek. Kosárra dobásban Vincze Ibolya első helyezést ért el, Juhos Istvánné hetedik lett, a két barcsi tekecsapat pedig első illetve harmadik helyezést ért el.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!