Szeretetdoboz pékáruval

Ma reggel még üres, de délután már ingyen elvihető péksütemények sorakoznak majd a szeretetdobozban a posta mellett. Szerkesztőségünk információi szerint az aznapról, zárásig megmaradt termékek kapnak helyet a szekrénykében.

A Kaposmérői Pékség boljának üzemeltetője, dr. Tausz Tamásné álmodta meg az adakozás ezen formáját. Ő volt az, aki karácsony közeledtével már helyezett ki az üzlet előtti padra elvihető könyveket, ruhaneműt és játékokat. Voltak, akik csatlakoztak az elképzeléshez és gyarapították az ajándéktárgyakat, és sokan-sokan örültek az itt talált értékeknek. Most úgy gondolta a bolt vezetőjeként, hogy folytatja az adakozást, hisz nem csak ünnepekben vannak szegényebbek, rászorulók, maradék pékáru pedig minden nap. Az elképzelés megvalósításában partner lett Barcs város cimzetes főjegyzője, Balázsné Dr. Vástyán Krisztina és a Sziklai Faipari Kft.
A közösségi portálon megjelent tájékoztató szerint „A dobozba minden este, záráskor, az adott napi megmaradt, teljesértékűen fogyasztható termékek kerülnek be, egyenként csomagolva. A doboz tartalmából bárki kedvére válogathat, vihet, teljesen ingyen.”

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!