Szakszolgálati hét a Barcsi Szakszolgálaton

Ebben az évben is szeretettel várja a SVPSZ Barcsi Tagintézménye a Barcs, Damjanich u. 2. alatt az érdeklődő szülőket, pedagógusokat a 2024.04.15-19 között tartandó Szakszolgálati hétre.

A hét folyamán hallhatják a Gyakorlatok a nem beszélő és a pösze gyermekek beszédének javulásáért című gyakorlati előadást a „(A)mikor beszél a baba…, (a)mikor beszél a baba – beszélni tanulunk 0-3 év között címmel a korai fejlesztő válaszol, a "Gyógytestnevelés és logopédia kapcsolódási lehetőségének fejlesztő gyakorlatai – Élményszerű mozgásos foglalkozás mondókákkal címmel", a gyógytestnevelő mutatja meg a lehetőségeket. „A szakértŐ válaszol... a Szakértői Bizottságból". A „Játék határok nélkül a gyakorlatban: lehetőséget biztosít a résztvevőknek a fejlesztő játék – játékos fejlesztés keretében a személyes kipróbálásra. "Színes kövek… (rongyi, cumizás, szobatisztaság, dac, hiszti, függőség) sok szülő problémájára, dilemmájára válaszol.
"A válás útvesztői..." kérdéskörére, a "Benn a bárány, kinn a farkas - Gyermekeink határainak kialakítására és a „Kamasz panasz – serdülő a családban" kérdéseire a pszichológusok válaszolnak. 
A Szakszolgálati hét keretén belül Rajzpályázat is kiírásra került óvodás és általános iskolás tanulók részére "Boldog vagyok” címmel, melynek díjátadója a szakszolgálati hét záró napján lesz az intézménybe.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!