Szakmai nap a Városi Könyvtárban

Szakmai napot tartott a Barcsi Városi Könyvtárban a Könyvtári Szolgáltató Rendszer a héten.  Ezen a napon Barcsi Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszerhez kapcsolódó községi könyvtárak könyvtárosai vettek részt, vagyis a helyi könyvtár munkatársai mellett, 13 település könyvtárosa volt jelen a rendezvényen, valamint az előadó kollégákon kívül a szakmai nap vendége volt a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár igazgatója, Horváth Péter is.
 

A barcsi könyvtár vezetője, Sziács Lászlóné, szerkesztőségünknek elmondta, a résztvevők beszámolót hallhattak a barcsi körzet könyvtárainak 2018-ban végzett munkájáról, és tájékoztatást kaptak a 2019-re tervezett feladatokról. Megismerkedtek a KönyvtárMozi szolgáltatással, valamint az eseményen résztvevő könyvtárosoknak a szakmai programot követően lehetőségük volt egymással szakmai tapasztalatot cserélni.
A nap egyik kiemelkedő eseménye egy elismerés átadás volt. Bicskei Lilla, rinyaújlaki könyvtáros, a KönyvtárMozi szolgáltatásért járó díjat vehette át.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!