Sudár Gergő és Paluska Péter kapta a végzősök díját

Dráva Völgye Díjat vehetett át Sudár Gergő és Paluska Péter. A két végzősnek a ballagási ünnepségen adta át Horváthné Madarász Zsuzsanna igazgatónő az iskola legrangosabb elismerését.

Sudár Gergő a jeles tanulmányi eredménye és példamutató magatartása mellett, az ágazati szakmai országos versenyen elért első helyezésének is köszönheti díjat, no és annak is, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kézilabda csapat tagjaként és aktívan részt vállalt a közösségi tevékenységekben. Paluska Péter szintén kitűnő tanulmányi eredménnyel zárta a gimnáziumi éveket, miközben példamutató magatartással, aktív közösségi és kulturális életben való részvétellel, német nyelvi OKTV, matematika verseny valamint triatlon sportágban elért kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki a díjat.

A nevelőtestülete 1999-ben a tanulmányi, szakmai és sportversenyeken kiemelkedő eredményeket elért tanulók elismerésére alapította a Dráva Völgye Díjat, melyet a végzős, érettségi előtt álló, illetve a szakképző évfolyamokat befejező tanulók kaphatnak meg, a nevelőtestület döntése alapján.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!