A strand bezárt, de a gyógyászati részleg működik, a rendelőintézetben viszont szakorvosok kerültek vesztegzár alá

Ugyan, csak fél gázzal, de működik a Rekreációs Központ Gyógyászati részlege, elérhetők a kúraszerű ellátások, és az egynapos sebészet mellett az infúziós kezelések is Barcson.Viszont egy-két szakrendelés szünetel.
 

A járvány második hullámában hozott szigorító intézkedések elérték az egészségügy szinte minden területét. Dr.Kisimre László, a barcsi Kistérségi Járóbetegellátó Központ igazgatófőorvosa tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy minden ellátásuk működik, a szakrendelések és az egynapos sebészet mellett a kúraszerű ellátás is folytatódhat, igaz kicsit másként. Az infúziós kezelések megfelelő rendtartás mellett, új csoportosításokkal és távolság betartással a központ épületében zajlanak továbbra is, a strand bezárásával azonban a fürdő gyógyászati részlege csak részlegesen működik. Ez azt jelenti, hogy a vizes kezelések megszűntek, a fizioterápia, a szárazgyógytorna és a masszázs azonban megy tovább.
A szakorvosok körében is tért nyert a vírus, a héten karanténban vannak a szemészdoktornők, tehát a szemészeti szakrendelés jövő keddig szünetel, és a gyerekgyógyászati rendelés is karantén miatt szünetel, mondta el dr. Kisimre László igazgatófőorvos, aki hozzátette, hogy melyik szakrendelés, meddig fog dolgozni azt nem lehet tudni.

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!