Sportolókat és edzőiket köszöntötték a barcsi Sportbálon

Szombaton este a Sportbál keretein belül értékelték Barcs Város különböző sportszakosztályainak legjobbjait és azok edzőit, illetőleg az Önkormányzat Oktatási, Művelődési és Sport Bizottságának különdíját is átadták. Sportolók, edzők és támogatóik együtt ünnepeltek.

Az eseményt Barcs Város polgármestere nyitotta meg, aki köszöntötte a sportolókat, és elmondta, hogy a város sportolói továbbra is számíthatnak az önkormányzat támogatására. A városvezető hozzátette, hogy 2024. februárjában a Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola sportcsarnokárnak felújítására vonatkozó közbeszerzési pályázat lezárul, így hamarosan elkezdődhet a munka, és a város saját sportcsarnokaként kezelheti majd a létesítményt. Horváth Gábor sportreferens külön kiemelte a szülők áldozatos munkáját és szponzorok, támogatók segítségét, akik nélkül nem születhettek volna ilyen szép eredmények. A sportreferens ünnepi beszédében többek között kiemelte a Barcsi Judo Sportegyesület munkáját, ahol magas színvonalú regionális évadnyitó rendezvényt hoztak létre, szülői támogatással, és városunkban; sikernek minősítette az FC Barcs férfi labdarúgóinak egy osztállyal feljebb való lépését; méltatta a karatékákat, akiknek műhely munkája országos hírnévre tett szert a közelmúltban. A szakosztályok legjobbjának járó címet az egész éves munkája alapján Szabó Zalánnak ítélték meg, aki példaértékű munkájával érdemelte ki a legjobbnak járó címet. Az est folyamán a Vénusz Mazsorett Csoport előadását tekinthették meg a bál résztvevői, a díjátadó ünnepség után kezdetét vette a sportbál, ahol hajnalig ropták a spotrolók és vendégeik.
Díjazottak:

Barcsi Városi Sportegyesület Karate Szakosztály: Kalmár Kevin, edző: Erdős Martin

Barcsi Judo Sportegyesület: Tóth Sára, edző: Janecsek László és Bonevácz Bianka

Satelit SE Kézilabda Egyesület fiú kategória: Petrákovics Áron, edző: Simon Gabriella

Satelit SE Kézilabda Egyesület lány kategória: Nuszpl Panna, edző: Murainé Nemes Petra

FC Barcs férfi kategóriában: Lantos Zoltánt, edző: Tompa István

FC Barcs női kategóriában: Végh Réka, edző: Adrosics András

Barcsi Városi Sportegyesület Kosárlabda Szakosztály: Dernanecz Ákos, edző: Lorch Barbara

Vénusz Mazsorett csoport: Polhammer Réka, edző: Pávics Judit

Barcsi Városi Sportegyesület Sakk Szakosztály: Szijártó Attila

Barcsi Városi Sportegyesület Triatlon Szakosztály: Szabó Zalán, edzők: Paluskáné Popovics Melitta, Paluska Csaba

Barcsi Városi Sportegyesület Úszó Szakosztály: Litter Júlia, edzők: Tarlósi Dorina, Horváth Réka

Barcs Város Önkormányzata Oktatási, Művelődési és Sportbizottságának különdíja: Szabó Zalán, Barcs Városi Sportegyesület Triatlon Szakosztály

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!