Sport, gasztronómia és elismerések a darányi falunapon

Elismeréseket adtak át a darányi falunapon, és nem csak a versenyeken sikeresen szereplőknek. A plakettek a hála és köszönet szavait is tolmácsolták.
 

36 éves odaadó szolgálatáért ítélt meg hálás köszönettel dr. Kovács Miklós háziorvos, és dr. Kovács Miklósné orvos asszisztens előtt Darány Képviselő Testülete tisztelgő plakettet. A házaspár az elmúlt év decemberében köszönt le, és csukta be maga mögött a rendelő ajtaját.
Darány községért végzett 15 éves odaadó képviselői munkájának köszönete jeléül vehetett át elismerést a jelenlegi alpolgármester, Tauszné Kercza Erika. A település képviselő testülete tíz éves munkát követően öt évente köszöni meg a faluért folytatott folyamatos munkát a testület tagjainak.
A napot sport- és főzőverseny, gyermekjátékok, kulturális műsorok tették teljessé, valamint egy ökumenikus istentisztelet, melyen idén Hella Ferenc református esperes prédikált, ő celebrálta a szertartást is, a katolikus Keczeli Károly atyával, és az evangéliumi pünkösdi gyülekezet mozgalmát képviselő Lettner Gáborral, és Torma Lászlóval.
Fotó:Heiszler József

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!