Sikert és nagy számú résztvevőt hozott a falunap Potonyban

A hagyományoknak megfelelően rendezte meg a Horvát Nyári fesztivált és Falunapot Potonyban a települési ill. a horvát nemzetiségi önkormányzat. A kiváló hangulatú programon sok helyi, vagy épp a településtől már távolabb élő család, horvát és magyar ajkú vendég vett részt.
 

A falu polgármestere, Reiz Tamás arról számolt be a nap kapcsán, hogy a programok között szerepelt a Kökényből érkezett Matusek László Horvát Kulturális Egyesület hagyományőrző műsora, de a mulatós zenét kedvelők is jól érezhették magukat a Tajti Boy duó fellépésén, és a gyerek is, mert várta őket
légvár, körhinta és horgászat is.
A kulturális műsor keretében jelképesen is átadták a település utóbbi időben történt fejlesztéseit, és a vendégeket a helyi képviselők által főzött ételekkel, süteményekkel kínálták. A délutáni programban szerepelt még, az esti bált prezentáló, felsőszentmártoni Podravka zenekar is. Reiz Tamás úgy fogalmazott, a jó hangulatú baráti találkozón a résztvevők közösen ünnepeltek, felidézték emlékeiket, és együtt szórakozva töltötték el a nyár végi szombatot.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!