Sikeresek a Kastélyosdombón készült tejtermékek

Egyre népszerűbbek, és egyre több helyen elérhetők a Kastélyosdombón készült tejtermékek. Az elmúlt hónapokban több bemutatón is részt vettek, pl a Budafoki Pezsgő és Borfesztiválon vagy épp a szigetvári Zrínyi Napokon.
 

Az egyik legnagyobb sikerük azonban, hogy patinás étterem is használja termékeiket. Budapest szívében, a Ferenciek terén található 140 éves Kárpátia étteremben kastélyosdombói vajjal, túróval, sajttal készült ételeket szolgálnak fel. „ Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a minőségi alapanyagokkal dolgozó patinás étterem minket választott”, olvasható a Kastélyosdombói Sajtműhely közösségi oldalán. A Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 300 fős Somogy-megyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre: egyedülálló programot hirdetett lakhatásukat elvesztett családok számára, akik a kastély újraéledő gazdaságában tanulva és dolgozva kezdhetnek új, önálló életet. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítenek kecske- és tehéntejből.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!