Sikeres hetet zár a barcsi könyvtár

Sikeres, és nagyon aktív hetet tud maga mögött a barcsi Városi Könyvtár. Megnövekedett látogatottság, új olvasók, sok-sok gyermek, ajándékok és barkácsolás tetté színessé az elmúlt napokat.
 

A leghangosabb, legnyüzsgőbb napnak a szombat bizonyult, melyre álarckészítést hirdettek meg.
A farsangi kézműveskedésben közel 40 fő vett részt, tudtuk meg az intézményvezetőtől. A gyermekek szüleikkel, nagyszüleikkel vagy nagyobb testvérükkel érkeztek. A kézműves foglalkozásra ollót hoztak a gyermekek a többi eszközt a könyvtár biztosította. A vidám délelőttön sok szép álarc készült. Sziács Lászlónlé elmondta, a farsangi hangulatot emelte, hogy a könyvtárosok is jelmezbe öltöztek.
A könyvtár Barcson egyébként kiállítással indította a hétfőt, melyben bemutatták a Házasság hete kapcsán az összes témába vágó könyvet, aztán a Valentin napra készültek. Ajándékokat készítettek, illetve olvasó-partnerre váró köteteket rejtettek egy-egy díszes csomagba. Az érkezők választhattak maguknak vakon egy olvasni valót.  Az un. Vakrandi szombat délben ért véget. Sziács Lászlóné úgy fogalmazott, nagy volt az érdeklődés a programra, 49-en vállalták a vakrandit. Sőt! Ennek a programnak köszönhetően, új beiratkozott olvasókat nyert a könyvtár.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!