Sikeres ciklust zárhat a Rinya Dráva Szövetség Barcson

Sűrű az év vége a Rinya Dráva Szövetségnél is hiszen közelednek a határidők és a források nyomon követése is folyamatos, figyelemmel kell kísérni, hogy a pályázók megvalósították-e vállalásaikat.

Szijártó Attila a Rinya Dráva Szövetség LADER helyi akciócsoportjának munkaszervezet vezetője szerkesztőségünknek elmondta, hogy náluk nagyon jó a helyzet, mivel sikerült lekötni forrásaikat és még mindig vannak pályázók, akik várnak a támogatásokara. Az akciócsoporthoz annyi pályázat érkezett, hogy nagyon magasan kellett meghúzniuk a ponthatárokat, így sokan még várnak, hogy támogatást nyerjenek. Hiszen akad olyan pályázó, aki nyert, de nem valósította meg vállalását, így ezek a források felszabadulnak és ezekből még nyerhetnek támogatást azokat, akiknek még van támogatható pályázatuk. 
2014-2020-as ciklusban 450 millió forint volt az akciócsoport fejlesztési kerete, erre az összegre tudtak pályázatokat kiírni, ez a keret menet közben emelkedett, ami az euró árfolyam változásnak és további kiegészítő forrásoknak tudhatók be, így jelenleg 960 millió forintnyi pályázatot tudtak támogatni. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!