Retrobúcsú várja a vendégeket vasárnap Babócsán

Több, mint ezer fős vendégsereg érkezését várják Babócsán, ahol a hétvégén rendezik a falu búcsúját. Az eredetileg egyházi ünnep most a szórakoztató jellegével csalogat, és retrostílusban.
 

A régi falusi búcsúk, vásári és körhintás hangulatát, pezsgő ritmusát szándékozik feleleveníteni a szervező csoport. A rendező helyi vállalkozás, a Brutál King a szórakoztatás jegyében a vidámparkos jelleget erősíti, és gondoskodik a népszerű zenei produkciók megjelenéséről is. 13 fellépő, és 12 játékelem szolgálja mindezt, valamint a bazárban a vásárfia mellett finom ételek és italok. Ringlisek, dodzsemek, bika, élő csocsók, quadok várják a vendégeket. A színpadon többek között Opitz Barbit, Bódi Csabit, Gusztit és Margót is köszönthetik.
A nagyrendezvényhez a település önkormányzata biztosítja a területet és az infrastruktúrát, a fellépők és a szolgáltatók a jó hangulatot, a szervezés-rendezést pedig Brutál Balogh József és csapata.
A babócsai katolikus templom búcsúja Nagyboldogasszony napján van, mely hétfőn lesz. Ehhez kapcsolódik a mostani rendezvény, az egyházi ünnepet pedig jövő vasárnap tartják.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!