Részleges kijárási tilalom a barcsi Szociális Központban

Ismét korlátozzák a lakók mozgását és a hozzátartozók érkezését a barcsi idősek otthonában. A Szociális Központ vezetése és az intézményfenntartó önkormányzat döntése értelmében, az idősek védelmében, részleges látogatási korlátozást vezetnek be. A rendelkezés szeptember 8-án lép hatályba.

Ez azt jelenti, hogy a hátsó kaput és az első bejáratokat is zárják, az intézmény területét a lakók, csak nagyon indokolt estben hagyhatják el. Így nem lesz lehetőség a hétvégi hazautazásokra. Látogatók csak előzetes bejelentkezés és regisztráció alapján érkezhetnek, délelőttönként, és egy bentlakóhoz egy hozzátartozó érkezhet. A látogatásokhoz külön helyiséget biztosítnak. A bejáratnál újra működik az ügyelet, ahol csomagot és üzenetet is átvesznek. A pénztár továbbra is látogatható, de csak maszkban és kéz valamint cipő fertőtlenítés után, és az intézményvezetés kéri, hogy aki teheti csekken, vagy átutalással fizesse be a térítési díjakat.
Az idősek klubja továbbra is működik, de ők nem érintkezhetnek a bentlakókkal, mint ahogy a gondozóik sem mehetnek az épület más területére.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!