Régi új igazgató a Barcsi Könyvtárban

Újabb öt évre Sziács Lászlónét nevezte ki igazgatónak a Barcsi Könyvtár élére a város képviselő testülete. Augusztustól él a megbízás.
Júliusi találkozójukon döntöttek a képviselők arról, hogy újra bizalmat szavaznak az elmúlt ciklusban regnáló vezetőnek. Sziács Lászlóné pályázatát az Oktatási Művelődési és Sport Bizottság tárgyalta és egyhangúan támogatta. Szintén egyhangú volt a szavazás eredménye is, a képviselőtestület minden tagja a kinevezésre szavazott.

 

Mint elhangzott, Sziács Lászlóné az első öt éves ciklusban is kiváló munkát végzett, különös tekintettel a pandémia idején mutatott rugalmasságára és kreativitására, pl. a megyében elsőként indított ablakkönyvtár és házhoz menő könyvtártszolgáltatásra. Sziács Lászlóné és a könyvtár kollektívája továbbra is bizonyít, folyamatos állománybővítéssel és fejlesztésekkel, most pl. mint, ahogy arról már mi is beszámoltunk, pályázati forrásnak köszönhetően a 14-18 éves korosztály igényeit figyelembe véve ifjúsági könyvtári teret létesít a Barcsi Városi Könyvtár.
 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!