Programsorozat vár a héten a barcsiakra

Kicsik nagyok egyaránt válogathatnak a héten kulturális programok közül. Folytatódik az adventi ölelés, jön a Mikulás és ünnepektől független rendezvények is csalogatnak.

Az első és talán legfontosabb a gyerekek számára legalábbis, hogy érkezik a „nagyszakálú” nem csak óvodákba, hanem faluházakba is, pl. Drávaszentesre december 3-án, 16 órakor, Somogytarnócán december 4-én, 16 órakor, a Barcsi Városi Könyvtárban szintén december 3-án, de délelőtt 10 órakor.
A német közösség is együtt ünnepel a Nikolausfesten, iskolás és felnőtt csoportok fellépésével, a horvát nemzetiséghez tartozók tamburás misén, az ügyes kezűek pedig megmutathatják mi mindent alkottak a „Betlehemi kisded” pályázaton. Ez a tárlat 2022. december 03. 14.00 órakor nyílik a Dráva Közérdekű Muzeális kiállítóhelyen, a Barcsi Városi Könyvtárban pedig már látható a „Fény árnyék” címmel nyílt, barcsi alkotók munkáit felvonultató kiállítás. Hétvégén újabb gyertyagyújtás lesz, a jövőhéten pedig könyvbemutató. Barcs város település történetének egy újabb fontos dokumentumát mutatják be december 9-én, 16 órakor, a Móricz Zsigmond Művelődési Központban, ahol a fotóalbum szerzőivel is találkozhat a nagyérdemű.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!