Program kavalkádot hoz az április

Mint már megírtuk korábban, április hónapban heti 2-3 kulturális esemény várható a tervek szerint, melybe gyermek és felnőtt, nevettető és megmozgató programok egyaránt szerepelnek.
 

Elsőként énekelni, dalolászni hívják a magyarnóta kedvelőket, hisz érkezik a Móricz Zsigmond Művelődési Központba Püsök Erika és Németh Károly magyarnóta énekes, valamint ifj, Berki László és Villányi László zenekara. Ez április 5-i program, míg másnap, április 6-án már a mazsoretteseket köszönthetjük a nagyszínpadon, akik az idei versenyprogramjukat mutatják be. Április 12-én érkezik városunkba a Déryné program keretében egy újabb előadás, „ Azért a kis bolondságért – népi huncutságok” címmel. Ezúttal a bábjáték kimondottan csak felnőtteknek szól. Ám a gyerekek sem maradnak ki a sorból, őket április 18-án délelőtt várják a barcsi művelődési házba, az Apacuka zenekar műsorára.
A sok vidámság után igazi lélekemelő szépségeket ígér a Dráva Közérdekű Muzeális Kiállítóhely új tárlata, mely április 19-én nyílik, 16 órakor. Szilágyi György, kaposvári festőművész alkotásai június elsejéig láthatók.
2024. április 21-én a kabaré veszi át a főszerepet, Barcs lesz az Aradi Tibor és Varga Ferenc József párosának 2024-es országos turnéjának a soron következő állomása. Az Aradi Varga show-t mindig szívesen fogadja a közönség. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a több országszerte adott telt házas előadás.
A hónap végére is marad még program. A Tánc Világnapja április 29-én van. Ezen a napon az UNESCO egyik tagszervezetének, a Nemzetközi Táncbizottságnak a felügyelete alatt minden évben a világ mindenféle táncát megünnepelik. Barcs sem marad ki a sorból. A városközpontban, a Vikár Béla Művészeti Iskola szervezésében várja az érdeklődőket majd a nap kapcsán színes összeállítás. A programok listája a Móricz Zsigmond Művelődési Központ oldalán is nyomon követhető és a BarcsMédia is folyamatosan szolgál részletekkel, előzetesekkel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!