A pálinkáról szól az idei utolsó Terasz a Híd Televízióban

A pálinkáról szól az idei utolsó Terasz a Híd Televízióban

Az évad utolsó vendégét köszönti ma este a Híd TV Terasz című műsora. Ezúttal Tóth Tamással Pressing-Dombi Regina beszélgetett a pálinkák rejtelmes világáról.

A díjnyertes pálinkakészítő elárulta milyen szabályai vannak a pálinka kóstolásának, no és hogy miként lehet elkerülni az alkohol okozta dehidratáltságot. A szakembert kérdeztük a főzési trendek változásáról is, hogy hány fokosra kell főzni az igazán jó, a gyümölcs ízét felidéző nedűt, de szó esik a különleges pálinkafajtákról és azoknak előkészítéséről. Tóth Tamás beavat minket abba is, hogy milyen ételhez milyen pálinkát ajánlatos fogyasztani.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!