A pálinkához sok víz kell

A pálinkakóstolásnak is meg kell adni a módját – állítja a barcsi Hunyor Pálinkárium tulajdonosa.

Tóth Tamás szerint minden kupica igényes pálinka után legalább két deciliter vizet kell fogyasztani ahhoz, hogy érvényesüljenek az ízek. A többszörös díjnyertes pálinkafőző szerint a helyi ízek, kóstolótálak illenek legjobban a hazai nedű mellé. Terasz című műsorunkban Tóth Tamást kedvelt alapanyagairól is kérdeztük, így az általa ismét népszerűvé tett borókapálinka vagy a somból készült nedű titkairól. A „pálinkász” címet büszként viselő szakember fontosnak tartja, hogy a természet ízei is visszaköszönjenek a saját főzésű pálinkákban, így szívesen kísérletezik továbbra is a környék ízeivel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!