Otártics Enikő különdíjas, Kiss Milán közönségdíjas lett

A barcsi „OKTATÁSI, MŰVELŐDÉSI, SPORT BIZOTTSÁG az általa alapított különdíjat, 2017-es eredményei alapján, Otártics Enikő  karate versenyzőnek ítélte. A Közönség díjat Kiss Milán vehette át.

Enikő a Barcsi Városi Sportegyesület karate szakosztály versenyzője, a  Barcsi Arany János Általános Iskola tanulója. Megnyerte a tavaszi és őszi Kodomo Kupát Budapesten kata és kumite versenyszámban is. A Virovitica Open Nemzetközi versenyen kumite versenyszámban 1. lett, akárcsak a Széki kupán Bátaszéken, vagy Daruváron Horvátországban. Ezen kívül Enikő, többszörös magyar bajnok, a VI. Dráva kupa legeredményesebb lány versenyzője, és a 2017/18 - as Diákolimpia Országos Döntő kumite DO. Bajnoka. Edzője, Erdős Zoltán.
Barcs város lakói is szavazhattak, ők a Közönség díj odaítéléséről döntöttek. Pontosabban, az a 411 személy, aki érvényes szavazatot adott le. A szavazása alapján a választható sportolók közül Kiss Milán, a Barcsi Városi Sportegyesület Judo Szakosztály sportolója nyerte el a KÖZÖNSÉG DÍJAT. Kiss Milán a Diákolimpia Országos Döntőben és a  Diák B Magyar Kupa versenyen a 3. helyen végzett, a Magyar-bajnokságon 5. lett. A Regionális versenyen és a Nemzetközi Atom Kupán 1 arany és 4 ezüstérmes, valamint egy 7. helyezést ért el

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!