Országos negyedik hely a gimis környezetvédőknek

Negyedik helyen végeztek a GreenLike nevet viselő környezetvédelmi vetélkedő országos döntőjében a barcsi gimnazisták. Az eredmény azért is siker, mert nem lehetett külön készülni a versenyre, a diákok az eddig megszerzett ismereteikből dolgoztak.
 

Mint arról korábban mi is írtunk,  november 12-én, Bedő Misell, Milánkovics Martina és Péczeli Melitta Mercédesz képviselte a gimnáziumot és Barcsot is Veszprémben, a Pannon Egyetem interaktív versenyén. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara ezzel a versennyel is népszerűsíti a fiatalok körében is a körforgásos gazdaság jelentőségét, azt, hogy nincs hulladék, minden újra kell hasznosítani. A 
A gimnazista lányok a szerdai Melózáróban már beszéltek az élőben zajló döntőn szerzett élményekről és arról is, hogy ők mit építenek be mindenképp az életükbe. Pl. a teljes szelektív hulladékgyűjtést, a tudatos vásárlást, miszerint csak a szükséges élelmiszer alapanyagot vásárolják meg, kerülik a műanyag csomagolóanyagokat, és nem dobnak élelmiszert a kukába. A verseny élménybeszámolója a Híd Televízió műsorán, hétfőn, a Barcsi Krónikában látható.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!