Országos második hely barcsi prózamondással

Második helyezést ért el a Dráva Völgye Középiskola diákja egy országos versmondó versenyen. Rapkai Rékának és felkészítő tanárainak Dr Tóth-Szabóné Vangyia Mónika és Kissné Vránics Katalin tanárnőknek is gratuláltak a intézmény tanulói.
 

A Magyar Versmondók Szövetsége „Regősök húrján” címmel rendezett 10-14 éves tanulóknak vers-és prózamondó versenyt és találkozót a hétvégén Budapesten. A felmenő rendszerű versenyre azokat a költészetet és szépprózát szerető fiatalokat várták, akik a vers és a próza tolmácsolásához tehetséget éreznek, és sikeresen szerepeltek már versenyeken. A diákok az országban több helyszínen megrendezett regionális döntőkről jutnak tovább a budapesti országos gálára
Az országos döntőbe jutás lehetőségét Réka, még az Arany János Általános Iskola diákjaként - a májusi nagyatádi elődöntőn vívta ki. Budapesten, korcsoportjában közel 40-en mondták el választott versüket, majd a zsűri arany-, ezüst- és bronzminősítéssel jutalmazta az arra érdemes diákokat. Rapkai Réka ezüstminősítést szerzett.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!