Örökbefogadott kedvencek fotókon

Fotókiállítást szervez a Barcsi Városi Könyvtár, melyhez várják az olvasók közreműködését, no és a felajánlott képeket. A barcsi állatmenhelyről örökbefogadott kutyákról készült fotókat várnak, május 13-ig, e-mailben vagy papíralapon, kutyanévvel. A kiállítás 2024. május 22-én nyílik.

A könyvtár vezetője szerkesztőségünknek elmondta, hogy a május végi Közösségek hete akcióhoz kapcsolódva szervezik a programot, melynek idei mottója: „Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél”. Az országos rendezvénysorozat a közösségi értékek és a közösség megtartó ereje mellett a társadalmi felelősségvállalás sokszínű lehetőségeire hívja fel a figyelmet.
A felhívás tájékoztatójában olvasni, hogy „..különösen fontos, hogy felismerjük a tudatos környezetbefolyásolással járó felelősséget, és minél többen aktívan tegyünk a környezeti fenntarthatóságért. Ezért is választottuk az ez évi Közösségek Hete mottójának A kis herceg című klasszikus alkotás szerzőjétől, a természetért is rajongó Antoine de Saint-Exupérytől vett idézetet, központi témakörének pedig az állatokat. „
Sziács Lászlóné hozzátette, a Barcsi Városi Könyvtár a barcsi állatmenhelyről örökbefogadott kutyusokról készült fotókkal az állatmenhely munkájára szeretné felhívni a figyelmet, és a felelős állattartás fontosságára.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!