Optimistán kezdi az évet a BARCSTEX

Sikeres pályázatnak köszönhetően, 2023-ban is tud megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatni a BARCSTEX és a fő profil is marad a megszokott.

 

Az elmúlt év októberében pályázott a BARCSTEX Szociális Foglalkoztató Nonprofit Közhasznú Kft. újabb 17 fő rehabilitációs bértámogatására, melyet elnyert így, ebben az évben is 40 főnek ad munkát. Gúth Éva, ügyvezető igazgató a BarcsMédia megkeresésére elmondta, hogy a bevételt számukra a munkaruha összeállítás jelenti, itt több mint 10 éve állandó megrendelésekkel dolgoznak. Emellett az elmúlt évben egy helyi vállalkozás is megbízta őket saját munkaruháinak megvarrásával. Remélik, hogy a Seres Kft után, más helyi megbízójuk is lesz.
A cég másik profilja a játékelemek összeszerelése, összefűzése, ezt vállalkozói szerződés formájában végzik. Itt apró fa golyók, minta alapú összefűzésével készülnek babajátékok. Mindkét estben már az előző évben tárgyalások indultak, hogy egy magasabb díjjal biztosíthassák a meglévő munkahelyek megtartását, a megfelelő béreket, és a működést. Részletek hétfőn a Barcsi Krónikában.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!