Online is sikert arattak a barcsi mazsorett-növendékek

A Magyar Twirling Szövetség versenyt hirdetett az otthonaikban gyakorló mazsoretteseknek. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az év 3 legszebb és a 3 legnehezebb gördítés sorozatát keresték. Ma már eredményekről tudósíthatunk. Ismét sikert arattak a barcsi Vénusz Mazsorett Csoport tagjai.

Egyéni jelentkezéseket várt a Magyar Twirling Szövetség, akinek a felkérést végül is 7 barcsi lány vállalta. Az elmúlt napok nagy izgalma után kedden délután folyamatosan töltötték fel a szövetség honlapjára a nyerteseket. A bírák úgy fogalmaztak, mivel rengeteg szép és színvonalas videó érkezett, a jelentkezőket arany, ezüst, bronz, a legjobb videókat pedig gyémántminősítéssel jutalmazták. Összesen 13 bronz, 16 ezüst, 11 arany, és 4 gyémántminősítést osztottak ki.
Kedden délután kezdték feltölteni az eredményeket. Először a bronzminősítetteket hozták nyilvánosságra, köztük: Németh Anett, Grózner Alexa, Keszi Napsugár, Fuisz Emese nevével találkoztunk. Jó két órát kellett várni mire megtudtuk, hogy van két ezüst minősítettünk is Elmájer Dalma és Polhammer Réka személyében. Az éjszakába nyúló eredményhirdetést érdemes volt végig izgulni, hisz Kaiser Vanessza, arany minősítéssel zárta a Magyar Twirling Szövetség versenyét.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!