Nyílt Jóganap Zarándoklat örömmel a jóga segítségével

Az őszi foglalkozások indulásának nyitányaként nyílt jóganapot tartott Vida Zsuzsanna Barcson. Az okleveles jóga oktató ez alkalommal beszélt arról is, hogy a jóga nem csak mozgás, hanem a mindennapok problémái megoldásában is nagy segítség.
 

A rövid, alapgyakorlatok, a légzőgyakorlatok és relaxáció között időt szakított Vida Zsuzsanna arra is, hogy válaszoljon a nyári 36 napos gyaloglásáról, az El Caminóról. Mint fogalmazott, neki a jóga segített abban, hogy teljesen, a legapróbb sérülés mentesen úszta meg a zarándoklatot. A kezdők megtapasztalhatták azt is, hogy egy egyszerű légző gyakorlat milyen feszültségoldó lehet.
India jelenlegi mineszterelnöke, Narendra Damodardas Modi a klímaváltozásról szóló beszédében hívta fel a figyelmet arra, hogy a megoldás az ember életmódjában, értékrendjében, felfogásában bekövetkező változáson múlik, és a jóga valójában pont erről szól. A jóga nem sport, vagy tornagyakorlat, hanem az ember életmódjának, értékrendjének, hozzáállásának a megváltoztatásáról szól.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!