Népszerűnek bizonyult az idei sváb bál

Megtelt a barcsi kultúrház bálterme szombaton este. Az idei évben nagy helyi érdeklődés kísérte a sváb bált, melyen a Teklafalui Német Önkormányzat is képviseltette magát.
 

A Barcsi Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében, a Német Hagyományőrző énekkar szereplésével indult, majd a Silver Buam zenekar játékával és a 100 fős vendégsereg mulatozásával folytatódott az idei barcsi svábbál. Domonkosné Rippel Éva, az önkormányzat elnöke megkeresésünkre elmondta, évek óta ez a forgatókönyv, és a jól bevált dolgokon nem érdemes változtatni. Mint megtudtuk a jó hangulat annak is köszönhető, hogy nem csupán sváb zene szól a bálban, hanem klasszikus magyar tánczene is.
A vendégek között helyet foglaló Nagy Árpád, a Teklafalu Települési Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselője úgy fogalmazott, együttműködési megállapodásuknak köszönhetően többször jártak már egymásnál a barcsi és a teklafalui német nemzetiséghez tartozók, de a kötött programok mellett nagyon kellemes felüdülés egy-egy ilyen est.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!