Német mise és pincesori mulatozás a barcsi német kórussal

A Nemzetközi Vadgasztronómiai és Borfesztivál meghívására, vendégszereplésre utazott a Barcsi Német Hagyományőrző Kórus Nemesnádudvarra szombaton, vasárnap pedig Hajóson léptek fel.
 

Hatodik alkalommal adott otthont a sváb falu, Nemesnádudvar, történelmi pincesoraival a nemzetközi találkozónak, ahol Európa számos nemzetének képviselői, magyarok, külhoni magyarok, azért jönnek össze, hogy egy kis időt töltsenek együtt, ismerkedjenek egymással, a helyi vadételekkel, jó borokkal, valamint szóljon a zene és lehessen mulatni, beszélgetni.
Ennek a napnak a délelőtti Hubertus miséjén közreműködött a barcsi Német Hagyományőrző Egyesület Kórusa, majd este az eredményhirdetést színesítették, amikor a pincesoron könnyed német és közismert magyar dalokat énekeltek borról és mulatozásról. Az est nagy sikere volt a barcsi csapat meglepetés vendégfellépője, Villányi Lacika, a Rajkó Zenekar tiszteletbeli prímása, aki többek között magyar csárdásokkal brillírozott.
Vasárnap már Hajós várta őket, ahol közreműködtek az istentiszteleten Haydn német mise művével. Az előadásuk olyan színvonalú volt, hogy több meghívást is kaptak, pl. a Pannonhalmi Főapátságtól is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!