Nem a várt eredményt hozott a az FC. Barcs, a kézilabdázók is kipukkantak a második félidőre

Nem hozott sikert a hétvégi forduló a Megye III. bajnokságában részt vevő FC Barcsnak, a Szabás elleni küzdelemben csak döntetlent tudtak játszani. Laklia Tamás góljával alakult ki az 1-1 es végeredmény. Az IFI csapat azonban remekelt, 6-0-ra sikerült hozniuk a meccset. Mohácsi Tibor 4 gólt varrt az ellenfél hálójába, Vilics Zsombor és Endrődi Roland további egy-egy góllal szépítette az eredményt.

Csokonyavisonta a babócsai csapatot látta vendégül, ahol szintén 1-1 es eredmény született, Horváth Zsolt és Renfagel Richárd góljával. Az ifjúsági mérkőzésen a babócsaiak bizonyultak jobbnak. A hazaiaknál játszó Albert Richárd kétszer talált be az ellenfél kapujába, de ez kevés volt. Babócsát végül, Pénzár Marcell, Jáger Barnabás és Simara Balázs góljai vezették győzelemre. Az Inke a Homokszentörgy csapatával csapott össze, Balaton Bence a maga 6 góljával hozta a meccset 6-1re. Az ifjúsági mérkőzés félbeszakadt. A következő fordulóban Babócsa - Kaposfüred, Homokszentgyörgy - Csokonyavisonta és Barcs - Inke rangadók várják a szurkolókat szeptember 27-én.
A barcsi utánpótlás csapat is játszott a hétvégén, ahol Barcs Igallal csapott össze és hozta az 5-2es eredményt, a góllövők Csorbics Dániel 2 találttal, Pandur László, Fiszter Kornél és Kaiser Kristóf 1-1 góllal. A női bajnokságban azonban remekeltek a FC Barcs labdarúgói, a kéthelyi csapat ellen 4-0 ra sikerült nyerniük, Máltesics Krisztina, Hegedüs-Primon Ildikó, Héli Barbara, és Loján Szabina találataival. Az utánpótlás csapata 6-2 re kikapott, következő mérkőzését az FC Barcs Balatonbogláron játssza. Férfi kézilabdázóinknak sem hozott sikert a hétvége, az első félidőben ugyan még egy góllal mentek a fiúk, a következő félidőben azonban elhúzott a Baja csapata, így a hazai Poljak Luka 3, Dencs Bálint 3, Snóbli Gyula 3 találata sem volt elegendő a győzelemhez, 28-20-ra a vendég Baja csapata nyert. A következő mérkőzésen Nagykanizsára látogat a Satelit SC, szeptember 26-án szombaton.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!