Nem kedvezett az elmúlt hétvége az FC Barcsnak: a hölgyek és az urak is kikaptak

Sem a hölgyek, sem pedig az urak nem hoztak győztes meccset az FC Barcsnak az elmúlt hétvégén, a nagyatádiak és a balatonberényiek is eredményesebbnek bizonyultak a barcsiaknál.

2-0-ra kikapott az FC Barcs férfi labdarúgó csapata a Nagyatádi SE ellen, így pontot sem sikerült szereznie az FC Barcs játékosainak az október 28-ai mérkőzésen. A 12. forduló alkalmával a barcsiak fogadták a nagyatádiakat, azonban az idegen pálya sem volt akadály a vendégek számára, a 25. percben Kollár Dominik, a 65. percben pedig Horváth Péter talált a barcsiak hálójába, így felállítva a végleges, 0-2-es eredményt. A férfiak jelenleg a tabella 13. helyén állnak, következő mérkőzésüket a balatonlelleiek ellen játszák, 2023.11.04. 13 órai kezdettel.

Az FC Barcs női labdarúgóinak sem kedvezett az elmúlt hétvége, a hölgyek győzelmi sorozatának ezúttal a balatonberényiek vetettek véget. A berényi csapatból Németh Réka már a 32. percben betalált a barcsiak hálójába, a 46. percben pedig újra sikerült találatot szerezni, így felállítva a 2-0-s részeredményt. Mangultné Pupos Ildikó az 54. percben szépített ugyan, de a berényi Németh Réka harmadjára is bevette a barcsiak kapuját, így az 63. percben felállította a 3-1-es végeredményt. A barcsi hölgyek a 6. forduló után még vezetik a tabellát, következő mérkőzésüket hazai pályán a nagyatádiak ellen vívják meg, 2023.11.05-én, 10 órai kezdettel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!