Nem jön medve Barcsra, még jelképesen sem

A medve nem játék, tudjuk a székely mondásból, de ez a megállapítás szerepel egy vígjáték címében is. A székely humort felvonultató Barcsra is érkező előadás azonban betegség miatt elmarad szeptember 29-én.. A Turai Ida Színház januárban pótolja a barcsi fellépést. Veszner Ádámné, a Móricz Zsigmond Művelődési Központ igazgatója szerkesztőségünknek elmondta, hogy 2022. január 11-én, este 7 órára ígérte magát a társulat. A megváltott jegyek akkorra is érvényesek.
 

Azt is megtudtuk az intézményvezetőtől, hogy a szeptember 8-i operett műsoron kívül ebben a hónapban még kétszer, októberben pedig öt alkalommal kínálnak programot.
Szeptember 17-én, pénteken, a Szabadidőközpontban késő estig tartó szórakoztató műsor kezdődik kora délután. A helyi fellépők, néptáncosok, társastáncosok és mazsorettek mellett színpadra lép a Stoned, és P-Mobil együttes is az Őszi Hacacárén. Szeptember 25-én ünnepli megalakulásának 30 éves évfordulóját a Bárdos Lajos Vegyeskar, október 2-án pedig a nyugdíjasok tartják az Idősek őszi dalcsokra programjukat. Október 6-án két rendezvény lesz Barcson, délelőtt az Aradi vértanukra emlékszünk, este pedig Drahos Béla Liszt díjas fuvola művész és növendékeinek koncertjén vehetünk részt, melyen közreműködik Bajic Ágnes, zongoraművész is. A hónap második felében lesz Orfeum koncert, kiállítás megnyitó, és érkeznek hozzánk Virtuózok is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!