Nagyon sikeres volt az idei barcsi óvodabál

Az eddigi legnagyobb bevételt és legnagyobb részvételt hozta az idei barcsi óvodabál. A közel 170 résztvevő, több mint 500 ezer forintot adományozott az intézmények számára.
 

A vezető óvónő megkeresésünkre elmondta, hogy a rendező Barcs Városi Óvodák Gyermekeiért Alapítvány számlájára a tombolajegy árusításból, a költségeken túl, 202 ezer Ft-ot fizettek be. Ekkora összeget még sosem táncoltak össze a támogatók. Ez közel kétszerese az előző évek bevételeinek. A rekord számú jelenlévő a belépőjegyekkel, valamint azok, akik támogatójegyet vásároltak, már ennél is magasabb összeggel támogatták az óvodákat. Henéziné Balaskó Edit hozzá tette, az elmúlt évek hagyományainak megfelelően, minden óvoda saját maga rendelkezhet az általa eladott jegyek árával. Széchenyi közi Tagóvoda: 110.000 Ft, a Hársfa utcai Óvoda: 83.000 Ft, a Deák Ferenc utcai Tagóvoda: 36.000 Ft, a Szent István utcai Tagóvoda: 80.000 Ft összegen húsvétra, gyermeknapra költhet szigorúan a gyermekek szükségleteinek kielégítésére.
Az alapítványnak nagy szüksége van ezekre az adományokra, hisz ezen kívül az 1%-ok, valamint magán adományok gyarapítják a számláját. Ezen bevételek teszik lehetővé, hogy karácsonykor ajándékokat vásároljanak az óvodák. 2017-ben pl. a kuratórium novemberi döntése alapján, egy-egy ovi kb. 210-250 ezer forintot fordíthatott az eszközök fejlesztésére.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!