Nagy sikere volt a honismereti nyomozásnak Barcson

Honismereti nyomozás Barcson – játékra invitálta a lakosságot a Barcsi Városi Könyvtár, közel 70 résztvevő, öt napon keresztül próbálta teljesíteni a kihívást, melyben barcsi értékeket kellett megtalálni, és azzal egy selfit készíteni. vagyis a dráva parti városban bizonyították, hogy találkozás nélkül közösséget formálni sem lehetetlen küldtetés.

A Barcsi Városi Könyvtár az idei évben éppen a Közösségek Hete sorozatra találta ki, hogy miként lehet közösen játszani, akár személyes kontaktus nélkül. A szervezők beszámolója szerint nagyon jól sikerült a program, melyet a résztvevők magas száma és a szelfik őszinte mosolya is tükröz.  Persze, ahogy minden kihívásnak, feladvány megfejtésnek, itt is van jutalom, a keresők között három nyertest is sorsoltak, akik egyenként 3000 Ft-os ajándékutalványt vehettek át. A nyertesek Malmos Roxána, Elmájer Dalma és Horváth Levente lettek.
A könyvtár dolgozói annyira sikeresnek értékelték az idei, immár negyedik honismereti játékot, hogy a következő évben is szeretnék megszervezni, izgalmas új helyszínekkel és állomásokkal, hangzott el a Híd Televízió hétfő esti Barcsi Krónikájában.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!