Nagy napra készül Csokonyavisonta

A hétvégén tartja falunapi programsorozatát sorozatát Csokonyavisonta. A település polgármestere elmondta, az idei évben számtalan változtatást, újítást tartalmaz a nap, ezek közül rögtön az első a helyszín, mert a focipálya helyett az idei évben a fürdő területén tartják a rendezvényt. Harasztia Attila szerkesztőségünknek elmondta, a Kalács Fesztivál sikerét követően lakossági igényként jelentkezett ez a helyszín, mint az is, hogy régi és új programok egyaránt helyet kapjanak.

Így lesz fogathajtás, főzőverseny, sportvetélkedő, a gyermekeknek délután 2 órától arcfestés, lufi hajtogatás, légvár, valamint lesz kulturális műsor kicsiknek nagyoknak egyaránt, helyi és sztár fellépőkkel.pl A nagykoncertet a Bon-bon Együttes követi el, de a jó hangulatról a retro discoban B-Tóth László is gondoskodik.
A falunapra nem csak a környéken élőket hívja a falu, hanem várják erdélyi testvér településük, Torja küldöttségét is, annál is inkább, mert a kapcsolatfelvétel 10 éves jubileumát is itt ünneplik meg.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!