Nagy fejlődést hozott az ősz a barcsi kézilabda terén

A csapatépítés területén jelentős előrelépés történt az őszi szezonban a Barcsi Szatelit Kézilabda Klub keretein belül. A teremkorlátozások ellenére szinte valamennyi csapat létszáma növekedett, ami az edzők szakmai munkáját dicséri. A létszám mellett az eredményességben is értek el sikereket. Már Csurgóval, Kozármislennyel is partiba vannak a korosztályos csapataink, írta Horváth Gábor sportreferens a közösségi portálon.
 

A létszámnövekedés az évértékelőnél is örömteli problémát okozott, nem tudott egyszerre ünnepelni a Satelit SE Kézilabda Egyesület minden tagja, ezért előbb a lányok U8, U9, U10, U12 és U 14 csapatait köszöntötték, két és fél órával később a fiúk következtek.
Itt hangzott el, hogy az egyesület fontosnak tartja a szakemberek képzését és foglalkoztatását. Csicskár Nóra, Horváthné Ferenci Valéria, Murainé Nemes Petra fiatal edzők, valamint az ősszel érkezett Jeszencsák Edvin testnevelő-edző új lendületet adtak a sportág megalapozásához. Bagó József és Simon Gabriella az idősebb korosztállyal dolgoznak hatékonyan. A felnőtt férfi csapat Takács Balázs edző vezetésével, azonos pontszámmal az első helyen telel az őszi szezon után.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!