Művészetek találkozása – új helyszínen

Első ízben szervez összművészeti bemutatkozót a Barcsi Vikár Béla Alapfokú Művészeti Iskola, ahol a saját növendékeik, és az általános iskolák tanulói is bemutatkoznak. Minden tanszak, és művészeti ágazat képviseli magát, és remények szerint a közönség is aktív részese lesz az eseményeknek.
Barcs belvárosába hirdette meg a 2024. március 17-i eseményeket a szervező intézmény, ám az időjárás előrejelzések ismeretében, a délelőtti program mellett, a délutáni műsorszámoknak is a Móricz Zsigmond Művelődési Központ ad helyet.

 

Tóth Krisztina, az intézmény igazgatója a HÍD Televízió vendégeként ajánlotta az eseményt mindenki figyelmébe. Mint fogalmazott a szórakozni vágyókat, a művészeti képzésben részesülőket és szüleiket, valamint a még képzésválasztás előtt állókat és mindenkit várnak pénteken, hogy betekintést nyerjenek a művészeti képzés szépségeibe. 
2024- március 17-én, délelőtt, a moziteremben Kakaó koncert várja az általános iskolák alsó tagozatos diákjait, ahol az előadó tanárok a zene világával játszanak. A zenetörténet minden korszakát érintő gyermekközpontú időutazáson vehetnek részt, a legismertebb zeneművek és különböző hangszerek segítségével.
A rendezvény 15 órától folytatódik, elsőként a Deák és az Arany iskolák fél órás művészeti bemutatóját láthatjuk. A gála jellegű műsorok után a Vikár Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendékei veszik át a szerepet, a záró esemény pedig egy táncház lesz.
Kísérő programként kézműveskirakódóvásárt szerveznek és kézművesfoglalkozást, valamint a grafika tanszak alkotásaiból nyílik kiállítás. A mozi előtti tér az árusoké, a táncterem pedig a kreatív tevékenységeké lesz, itt kapnak helyet a kiállítás paravánjai is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!