Minden szavazókör készen várja a választókat Barcson

Barcs Város honlapján is elérhető minden tájékoztató az EP választásokkal kapcsolatban. Többek között az is egyértelmű, hogy a szavazókörök címe nem változott. Az 2014-es határozatnak megfelelően továbbra is ugyan az a 10 helyszín várja a választópolgárokat. Így, a volt pálfalui iskola is.

A 7. sz. szavazókör, Bem u. 11. sz. alatt azért volt kérdéses sokak számára, mert felújítási munkálatok zajlanak az épületben. Ám a kivitelező úgy szervezte és időzített a munkálatokat, hogy azok ne érintsék azokat a helyiségeket, melyek a szavazás lebonyolításában érintettek. Többek között a jövő héten kezdik csak a belső nyílászárók és a burkolat bontását is, valamint az új vizesblokk kialakítását. Az építőbrigád egyébként csütörtökön délben a kérésnek megfelelően levonult, és a szavazókört ezt követően előkészítették a vasárnapi voksoláshoz.
A város honlapján részletes tájékoztatók olvashatók a május 26-i választással kapcsolatban, de a Választási Információs Szolgálat is hívható a választás napján is, 6.00 órától 19.00 óráig. Tel: 06-82/565-961 és 82/463-081

http://www.barcs.hu/index.php/5784-euvalasztas2019

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!