Mikor voltak legtöbben a barcsi piacon?

Többek között erre a kérdésre is választ kapnak az érdeklődők az e heti termelői piac alkalmával Barcson. A válasszal Rózsás Márton helytörténész szolgál. Rideg Gábor, a Barcs és Térsége Vállalkozók Egyesülete elnöke, a rendezvény szervezője a Dráva Hullám vendégeként beszélt arról, hogy az idei évben egy előadást is társítanak a piac naphoz.

2020. szeptember 25-én, pénteken reggel 6 órakor kezdenek az árusok a vásárcsarnokban, és 11 órakor Rózsás Márton a Városháza nagytermében. Ezen a helytörténeti előadáson, mely a Vásárok és piacok címet kapta, ezen kapunk választ arra, mikor volt a legpezsgőbb vásári forgatag, piaci élet a településen. Az is kiderül, hogy a mindenütt jelenlévő, és máig tapasztalható vásárlói érdeklődéshullámzás, hogy jelentkezett a Dráva parti egykori mezőváros életében.
Mint korábban írtuk, a Barcsi Termelői Piac minden pénteken elérhető a piactéren, de ezúttal sokkal nagyobb kínálat várható, mint a korábbi alkalmakkor. Az árusok reggel 6 órától várják az érdeklődőket és a vásárlókat, 2020. szeptember 25-én.

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!